Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία


Εντός νομού Αττικής, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας, βάση σχετικού τιμοκαταλόγου:

Χρέωση 2€ ανά κιβώτιο με ελάχιστη χρέωση 7€

Σε περίπτωση συσκευασίας σε παλέτα, η χρέωση είναι €26 ανά παλέτα.

Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα προϊόντα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μεταφορά των προϊόντων σε όροφο άνω του ισογείου, η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία, αρκεί να μας ενημερώσετε γι’ αυτό στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση η μεταφορά βαρύνεται με επιπλέον κόστος που εξαρτάται από τον αριθμό του ορόφου και τον όγκο των προϊόντων, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε την επόμενη ημέρα της παραγγελίας. Διευκρινίζεται ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί.

Για παράδοση εκτός νομού Αττικής μπορούμε είτε να παραδώσουμε σε πρακτορείο επιλογής σας ή να σας δώσουμε προσφορά για παράδοση με μεταφορική εταιρία απευθείας στην διεύθυνση που θα μας πείτε.

Παραλαβή με δικά σας μέσα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις αποθήκες μας στην Θέση Κύριλλος, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης και αυστηρά με ραντεβού.

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Αθηνών και προαστίων και επιβαρύνεται με έξοδα 2€
Σε περίπτωση που επιθυμείτε αγορά προϊόντος ειδικής παραγγελίας με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, η παραγγελία δεν θα εξοφληθεί με την παράδοση αλλά άμεσα με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα)
Με την παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην παρακάτω συνεργαζόμενη τράπεζα, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στη διεύθυνση info@projectpartner.gr

ΑLPHA BANK ΙBAN: GR 5501401550155002002007708
BIC: CRBAGRAA
SWIFT: ALPHA BANK

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με email στη διεύθυνση info@projectpartner.gr

Μέσω λογαριασμού PayPal
Αν έχετε λογαριασμό PayPal , ακολουθήστε την κλασική διαδικασία χρέωσης μέσω PayPal.
Η χρήση της υπηρεσίας PayPal επιβαρύνει τον πελάτη με έξοδα 3%.

Μέσω τράπεζας
Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.